Computercursussen voor bedrijven en instellingen

in Bergen op Zoom en omgeving

Windows en MS office cursussen ook in UK versie (Engelse software met Nederlandstalig lesmateriaal).

Algemeen

TCA training verzorgt sinds 1990 in Zuid-West Nederland computercursussen voor bedrijven, instellingen en particulieren. De MS Office en Windows cursussen worden gegeven op onze cursuslocaties in Bergen op Zoom en Goes. Het computerlokaal is uitgerust met moderne computerapparatuur, lesondersteuningssystemen en up to date softwareversies. Het lokaal biedt plaats aan 10 cursisten. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het cursuscentrum bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf het NS station (uitgang achterzijde).

Open Leer Centrum

Individuele cursisten kunnen een computercursus volgen in ons Open Leer Centrum. Het is mogelijk om 1 lesblok (3 uur) of meerdere lesblokken per week cursus te volgen. In ons Open Leer Centrum werken de cursisten individueel de cursus door met individuele begeleiding van de docent. De cursist leert met behulp van een werkboek, waarbij het startniveau en snelheid van opnemen de duur van de cursus bepaalt. Het resultaat is maximaal individueel rendement uit de cursus.
Met dit systeem is het mogelijk dat een cursist op elke gewenst moment kan "instappen", ongeacht de soort cursus, het kennisniveau en het einddoel.
U kunt een cursist inschrijven door op de knop Aanmelden te klikken. U ontvangt dan direct een bevestiging van de aanmelding.
Klik hier voor een korte omschrijving van de diverse cursussen.

Groepscursussen

Wij organiseren computercursussen voor groepen vanaf 6 deelnemers.
Groepscursussen kunnen verzorgd worden op verschillende manieren;

Groepscursussen volg je samen met je collega's. Er is ruimte om in te gaan op de bedrijfsspecifieke toepassingen en vragen. Een bedrijfsspecifieke werkwijze of aanpak kan besproken worden. Groepscursussen gaan sneller en zijn afgestemd op de bedrijfsspecifieke toepasssingen:
Vraag een offerte voor een groepscursus

Maatwerkcursussen

In een standaard cursus wordt uitgegaan van een algemeen cursusprogramma. Als alleen speficieke delen van een standaard cursusinhoud nodig zijn of onderdelen specifieke aandacht nodig hebben is een maatwerkcursus een goede oplossing.
De inhoud van een maatwerkcusus wordt afgestemd op de behoefte van uw bedrijf of organisatie.Voorbeelden zijn;

Met een maatwerkcursus voorkomt u tijdverlies aan voor uw organisatie niet relevante cursusonderdelen. Ervaren gebruikers hebben vaak behoefte aan ondersteuning op specifieke zaken zoals:

We kunnen naast de maatwerk cursussen van de standaard software ook cursussen op maat voor niet standaard software verzorgen.