Microsoft Excel

In NL of UK versie *

Excel voor beginners

Excel is het rekenprogramma van Microsoft Office. Dit programma wordt gebruikt voor administratie, voorraadbeheer, klantenbeheer etc. Hoewel dit programma zeer ingewikkelde berekeningen kan maken, is onze cursus zodanig opgezet dat de stof ook voor beginners gemakkelijk te begrijpen is. U leert formules maken met de knop "functie plakken". SOM, GEMIDDELDE, AUTOSOM, ALS, MAX, MIN, AFRONDEN. Gegevens koppelen, grafieken maken, werkblad beveiligen. Afdrukken met kop- en voetteksten en geblokkeerde titels.

Cursusduur is 16 uur.

Excel voor gevorderden

Deze cursus kunt u volgen als vervolg op de beginnerscursus of als u al dagelijks met Excel werkt en al bekend bent met de basisfuncties. Hoofdbestanddeel in deze cursus zijn de macro's, opmaakprofielen en sjablonen. Verschillende zoekmogelijkheden (zoals staffelkortingen) en Horizontaal en Verticaal zoeken zijn belangrijke onderdelen in deze cursus. Ook de bijzondere mogelijkheden met formules zoals namen toekennen en gegevens controleren worden behandeld. Laatste onderdeel in deze vervolgcursus zijn de draaitabellen.

Cursusduur is 16 uur.

Excel combicursus

Als u al enige werkervaring heeft met Excel zult u waarschijnlijk al verschillende functies uit de basiscursus kennen en zult u zodoende snel door de lesstof heen zijn. Het is dan mogelijk om de basiscursus en de vervolgcursus te combineren.

Cursusduur is 20 uur.

* voor UK versie + € 45.